LÄRARUTVECKLING.
Fortbildning för lärare och pedagoger
15 JUN
2022
9:00-15:00
FYSISK

Experimentkurs

Bakgrund

Nu kan du boka plats på Experimentarkivets fortbildning för lärare och pedagoger. Den 15 juni, heldag i Stockholm med mat och fika.

Denna fortbildning riktar sig till dig som undervisar naturvetenskap i grundskolan. Den passar som helhet bäst för dig som är NO-lärare i lågstadiet och mellanstadiet. Men kursens delar som handlar om experiment passar lika bra för dig som är erfaren NO-lärare på högstadiet.

Målgrupp

Denna fortbildning riktar sig till:

Kursmål

Efter kursen kommer du känna dig bekväm med att...

Kursens innehåll

Kursen innehåller följande delar:

Mat och dryck

På denna fortbildning ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Tid och plats

Den 15 juni 2022, klockan 9:00-15:00, på Best Western Royal Star vid Stockholmsmässan.

Åka bil och parkera
Best Western Royal Star ligger vid Stockholmsmässan och Älvsjö station. Adressen är Mässvägen 1. Gratis parkering finns utanför entrén till hotellet.

Åka kommunalt
Åk till Älvsjö station. Hit är det raka vägen utan byten med alla pendeltågslinjer. Även många bussar stannar här. Se SL:s reseplanerare för just dig. Väl framme, gå 150 meter till Best Western Royal Star.

Utbildare

Jag som håller i kursen heter Ludvig Wellander. Jag är utbildad lärare i biologi och idrott för högstadiet och gymnasiet, och har arbetat med att undervisa naturvetenskap i alla åldrar. Jag har varit NTA-samordnare och NT-utvecklare, och har skrivit läromedel. Jag arbetar just nu som lärare på Sigtuna Naturskola, med att undervisa naturvetenskap till grundskoleelever. Jag har lagt alldeles för mycket tid på att fördjupa mig i naturvetenskap och naturvetenskapens didaktik, vilket bland annat resulterat i Experimentarkivet och Världens Häftigaste, samt Boken om naturvetenskap. Jag håller även i Lärarutveckling.

Kontakt

kontakt@lararutveckling.se
070-490 71 93

Bokning

Denna kurs är fullbokad. Priset är 1 995 kr exklusive moms. Lärarutveckling fakturerar din skola efter kursdagen.
Lärarutveckling AB
Fortbildning för lärare och pedagoger
kontakt@lararutveckling.se
070-490 71 93