LÄRARUTVECKLING.
Fortbildning för lärare och pedagoger
15 OKT
9:00-15:00
FYSISK

Skapande i förskolan

Bakgrund

Skapande aktiviteter i förskolan behöver inte vara krångliga och dyra. Genom att arbeta med återbrukade material och naturmaterial går det att skapa aktiviter och pyssel som istället är genomförbara och hållbara. Skapande eller skapande aktiviteter är ett begrepp som används lite olika inom förskolan. Ibland syftar det endast på att skapa bilder av olika slag, medan det ibland även syftar på att skapa musik, dans och drama. På denna fortbildning syftar skapande på att skapa lärande aktiviteter eller pyssel. Tillsammans med Emilia Granelli från Pysselmorgon kommer du på denna lärarfortbildning prova på ett tänk och en serie aktiviter du direkt kan omsätta i praktiken, oavsett om du arbetar med yngre barn eller äldre barn.

Målgrupp

Denna fortbildning riktar sig till:

Kursmål

Efter kursen kommer du känna dig bekväm med att...

Kursinnehåll

Kursen innehåller följande delar:

Anpassningar på grund av coronaviruset

Lärarutveckling följer noggrant Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om att förhindra spridning av coronaviruset. Du ska känna dig trygg på våra kurser, även om du är i riskgrupp.

Så här är kurserna anpassade för att förhindra spridning av coronaviruset:

Mat och dryck

På denna fortbildning ingår:

Tid och plats

Klockan 09:00-15:00 på Scandic Talk vid Stockholmsmässan.

Åk bil och parkera

Scandic Talk ligger vid Stockholmsmässan och Älvsjö station. Adressen är Mässvägen 2. Parkering för 100 kr/dag finns i garaget under hotellet. Gratis parkering finns 200 m från hotellet i Örbys villaområde (åk till Råbyvägen).

Åk kommunalt

Åk till Älvsjö station. Hit är det raka vägen utan byten med alla pendeltågslinjer. Även många bussar stannar här. Se SL:s reseplanerare för just dig. Väl framme, gå 100 meter till Stockholmsmässan. Precis till höger om mässans entré ligger Scandic Talk.

Emilia Granelli (utbildare)

Emilia Granelli är kriminologen som blev hemmaförälder. På sitt Instagram-konto Pysselmorgon visar hon hur man kan skapa aktiviteter och pyssel för barn, med fokus på ekologi och återbruk. Där inspireras föräldrar och pedagoger att göra mycket med det som redan finns i hemmet och utomhus. Det behöver inte vara krångligt och dyrt. Allt självfallet kvalitetstestat av hennes 2-, 4- och 6-åring.

Kontakt

kontakt@lararutveckling.se
070-490 71 93

Bokning

Priset är 1 995 kr exklusive moms.
  • Vill du boka mer än 1 person så bokar du en i taget.
  • Du kan även ringa in din bokning till 070-490 71 93.


  • De anpassningar på grund av coronaviruset som gäller under kursdagen måste följas av alla kursdeltagare.
  • Lärarutveckling fakturerar kursavgiften till din skola.
  • Avbokning behöver ske senast 10 dagar innan kursdagen för att inte skolan ska debiteras kursavgiften (detta på grund av utgifter Lärarutveckling därefter har för lokal, material och mat).
  • Det går bra att överlåta bokningen till någon annan.
  • Lärarutveckling förbehåller sig rätten att ställa in en kurs, till exempel om utbildaren blivit sjuk.
  • Lärarutveckling använder personuppgifterna i bokningsformuläret endast till att kontakta dig angående kursdagen, samt ge dig eventuella anpassningar du behöver under kursdagen.

Lärarutveckling AB
Fortbildning för lärare och pedagoger
kontakt@lararutveckling.se
070-490 71 93