LÄRARUTVECKLING.
Fortbildning för lärare och pedagoger
15 OKT
2021
9:00-15:00
FYSISK

Skapande i förskolan

Bakgrund

Skapande aktiviteter i förskolan behöver inte vara krångliga och dyra. Genom att arbeta med återbrukade material och naturmaterial går det att skapa aktiviter och pyssel som istället är genomförbara och hållbara. Skapande eller skapande aktiviteter är ett begrepp som används lite olika inom förskolan. Ibland syftar det endast på att skapa bilder av olika slag, medan det ibland även syftar på att skapa musik, dans och drama. På denna fortbildning syftar skapande på att skapa lärande aktiviteter eller pyssel. Tillsammans med Emilia Granelli från Pysselmorgon kommer du på denna lärarfortbildning prova på ett tänk och en serie aktiviter du direkt kan omsätta i praktiken, oavsett om du arbetar med yngre barn eller äldre barn.

Målgrupp

Denna fortbildning riktar sig till:

Kursmål

Efter kursen kommer du känna dig bekväm med att...

Kursinnehåll

Kursen innehåller följande delar:

Anpassningar på grund av coronaviruset

Lärarutveckling följer noggrant Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om att förhindra spridning av coronaviruset. Du ska känna dig trygg på våra kurser, även om du är i riskgrupp.

Så här är kurserna anpassade för att förhindra spridning av coronaviruset:

Mat och dryck

På denna fortbildning ingår:

Tid och plats

Klockan 09:00-15:00 på Scandic Talk vid Stockholmsmässan.

Åk bil och parkera

Scandic Talk ligger vid Stockholmsmässan och Älvsjö station. Adressen är Mässvägen 2. Parkering för 100 kr/dag finns i garaget under hotellet. Gratis parkering finns 200 m från hotellet i Örbys villaområde (åk till Råbyvägen).

Åk kommunalt

Åk till Älvsjö station. Hit är det raka vägen utan byten med alla pendeltågslinjer. Även många bussar stannar här. Se SL:s reseplanerare för just dig. Väl framme, gå 100 meter till Stockholmsmässan. Precis till höger om mässans entré ligger Scandic Talk.

Emilia Granelli (utbildare)

Emilia Granelli är kriminologen som blev hemmaförälder. På sitt Instagram-konto Pysselmorgon visar hon hur man kan skapa aktiviteter och pyssel för barn, med fokus på ekologi och återbruk. Där inspireras föräldrar och pedagoger att göra mycket med det som redan finns i hemmet och utomhus. Det behöver inte vara krångligt och dyrt. Allt självfallet kvalitetstestat av hennes 2-, 4- och 6-åring.

Kontakt

kontakt@lararutveckling.se
070-490 71 93

Bokning

Priset är 1 995 kr exklusive moms.
Lärarutveckling AB
Fortbildning för lärare och pedagoger
kontakt@lararutveckling.se
070-490 71 93